Loading...

Affärsledning

Managementkonsult

/Affärsledning
Affärsledning2017-11-29T13:12:49+00:00
Affärsledning Managment i Stockholm Scandinavian Expanson

EXPERTER PÅ STRATEGISKT ARBETE

Vi arbetar personligen tillsammans med ledningen för att gemensamt hitta en lönsam och långsiktig strategi för just ditt företag. Här på Scandinavian Expansion Group finns en bred kompetens inom affärsledning, ledarskap, planering, utveckling och organisation som gör oss till den perfekta partnern för dig som letar efter en extra energiinjektion för din verksamhet.

Som managementkonsult krävs det att man hela tiden är uppdaterad om det allra senaste inom ledarskap, marknadsföring, målstyrning och teamutveckling. Genom att låta oss på Scandinavian Expansion Group hjälpa ditt företag med affärsledningen får ni stöd och de nödvändiga verktyg som krävs för att hitta strategier som passar just er verksamhet och som utnyttjar hela företagets inneboende potential.

VÄLKOMMEN

Scandinavian Expansion Group är här för ditt företag. Vi har goda erfarenheter av såväl internationella som inhemska marknader och arbetar med allt från mindre enmansföretag till större organisationer.

KONTAKT

Scandinavian Expansion Group AB
Östermalmstorg 1
114 42 Stockholm

Telefon: 0735-16 20 90
info@scandexpansion.com

Målformulering

Att hitta rätt strategi handlar i många fall om att först och främst formulera tydliga mål för verksamheten. Genom att ta reda på och konkretisera var ni vill att företaget sak befinna sig om några år är det lättare att ta fram tydliga och greppbara strategier som leder företaget mot det gemensamma målet. Vi kan hjälpa till att hitta, tydliggöra och formulera en klar målbild som verksamheten sedan kan styras mot.

Lägesanalys

För att ta reda på vart man är på väg krävs det i många fall att man först gör en ordentlig analys av var företaget befinner sig just nu. Det kan handla om att identifiera företagskultur, övergripande visioner, strukturer inom organisation och ledarskap samt hur hur verksamheten är anpassad för att ändra sig i takt med utvecklingen.

Din managementkonsult!

Kontakta oss